Boganmeldelse af “Helt Væk”

Af Maria Neubert

Bog af Stine Skrive. Udgivet 2022.

Modvind og massere af mod!

Fra begyndelsen af bogen tænker man: “Jeg var aldrig kommet afsted”.

Men for familien Skriver bliver det til næsten tre år på de store verdenshave. En tur, der tager familien halvvejs rundt om jorden. Her gælder den gyldne regel: Godt begyndt er fuldendt ikke helt. Deres første båd brænder, så kapitalen til båden, der skal bringe dem jorden rundt afventer forsikringsselskabets vurdering. Manden bliver syg og oveni er der bedsteforældre, der helst ser familien blive hjemme. Undervejs mister Skriver sit faste job på DR. Men modet og lysten til eventyret driver den lille familie ud i eventyr, som vi andre kun kan drømme om.

Absolut et frisk pust fra eventyrenes verden. Et godt eksempel på, hvor stærk en familien er sammen og livet kan leves anderledes. Tag den med i sommeren hængekøje og find modet til dit eventyr.

Fra Amager til Australien. Et familieeventyr.
Du kan få Roberts – UV-jægeren og fars vinkel – ved foredrag i Sportsbutikken.dk, hvor du også har mulighed for at få svar på spørgsmål. Jeg har et par stykker 🙂 inden jeg drager afsted.

Se mere om billetter her.

På turen er harpunen en vigtig rejsemakker. Dette foredrag handler om undervandsjagt og fridykning på nogle af verdens bedste og flotteste steder.

Undervandsjagt med hajer som følgesvend, og jagten på store og hurtige fisk, som wahoo og tun. Der dykkes dybt, og der fanges mange eksotiske og interessante fisk, som den almindelige undervandsjæger blot tør drømme om.

Der er tale om oplevelser med drama og store oplevelser. Fortalt i billeder, film og malende historier og fortællinger. Robert bringer dig ind i en magisk verden som eventyrer, hvor fiskeri med harpun er en nødvendighed, et eventyr og en verden under vandet.

Robert med dagens fangst!
Se filmen fra rejen: Spearfishing tunawars!