Sjove og populære gaveidéer til undervandsjægeren

Af Søren Neubert

Julegavelisten indeholder reklame fra Sportsbutikken.dk.

Hvad ønsker du dig, skat?

Hvad giver man jægeren der har alt? Fødselsdagsgaver og julegaver til havsports-entusiasten behøver ikke at være svære at finde. Det handler blot om at vide, hvor du skal lede. Her på har vi gjort arbejdet for dig og fundet 10 gode gaver.

Noget for enhver smag. Du kan være sikker på at finde noget for enhver smag. Der er bl.a. gaver til børn, ham/hende der godt kan lide at opleve, ham/hende der elsker naturoplevelser under vandet og dem, der stiller op i konkurrencer og meget mere. Se nærmere på gaverne herunder!

Luksus for krop og sjæl

Der er også en god ide til den bilejer, der gerne hopper i bølgen og vil skåne bilen. Se praktisk neopren overtræk til bilsædet, så man kan sidde i bilen iført våd våddragt. Især praktisk om vinteren efter et koldt dyk.
  1. Svømning har aldrig været mere populært, så svømmetøj eller ABC udstyr til snorkling er en oplagt gave til alle aldersgrupper.
  2. Sikkerhedsudstyr til feriefamilien, havsvømmere og triatleter er også gode gaver.
  3. Tasker eller opbevaring, der kan tåle at komme med i svømmehallen eller på stranden findes i alle prisklasser.
  4. En utrolig lækker og let badekåbe varmer i den kolde tid.
  5. Bøger og plakater med dyremotiver, svampe eller strandsten.
  6. Kniv
  7. Lygte
  8. Skræddersyet våddragt
  9. Dryboks
  10. Gavekort. Ja, ikke en dårlig gave, hvis du ved, at gaveønsket overstiger grænsen. Så kan modtager selv spæde til eller få flere gavekort og købe en skræddersyet vårdragt, carbon finner eller carbon harpunen.

Der er også muligheden at spare penge og give et pakketilbud.

Alt til undervandsjagt – Nordens største udvalg