Undervandsjagt, fridykning og undervandsrugby supplerer hinanden super godt!

Her er en lille artikel om, hvordan forskellige vandsport, hver især kan hjælpe en med at rykke sig inden for de andre aktiviteter. Skrevet af Søren Neubert med links til gennemprøvet udstyr. Foto er fra November 2017: Det danske U21-landshold i undervandsrugby har vundet guld ved de Nordiske Mesterskaber Finland.

Af Søren Neubert

Undervandsjagt, fridykning og undervandsrugby supplerer hinanden rigtig godt og kan hver især hjælpe en med at rykke sig inden for de andre aktiviteter, og så kan fridykning og undervandsrugby dyrkes i en varm svømmehal når isen har lagt sig på havet og fiskene har trukket mod dybere vand. Så man er klar når sæsonen atter går i gang om foråret i bølgen blå .

Undervandsrugby eller også kendt som uv-rugby er det ultimative 3-d spil. Sportsbutikken.dk har selvfølgelig det rette udvalg til denne sportsgren, da ejerkredsen har personlige gennemgribende erfaring med spillet i alle des facetter. Så har du brug for udstyr, henvisning eller rådgivning omkring eller til uv-rugby, så er butikken den rette at kontakte. Få fornemmelsen for sporten via denne lille film.

Ever wondered what underwater rugby is all about? This introductory video explains the basics of this amazing sport! Thanks to the Victoria Seadragons for starring!! Check us out at www.victoriaseadragons.org.au

Sportsbutikken.dk stiller ofte op med pop-ups shops!

Har du et arrangement, hvor det passer, så ringer du og taler med Søren Neubert på 25783697. Sportsbutikken.dk er meget åbne overfor forslag til udvidelser af sortimentet i form af nyt grej. Så ring på tlf. 25783697 eller skriv til salg@sportsbutikken.dk, hvis du har noget på hjertet eller vil vise noget nyt grej, du mener udøvere bør være opmærksom på.

Udgivet af VictoriaSeaDragons UWR