Top 10 gaveidéer

Skrevet af Maria Neubert

Reklame for Sportsbutikken.dk

Hvad giver man i gave? Her kommer Top 10 gaveidéer.

Gaver bør gives med og til hjertet. Skal kunne byttes og kender du ikke størrelsen, så spørg eller overvej et gavekort. Et gavekort kan altid lægges sammen ved køb i Sportsbutikken.dk, så “det ellers opnåelige ønske” kan opnås ved at modtageren spæder til ved indkøb.

Til sidst kommer lidt godt til hjem og hjernen.

Top 10 listen

Gavekort fra Sportsbutikken.dk, sendes pr. mail eller kan printes i Sportsbutikken.dk, hvor du også kan få pakket gaver ind (mod mindre betaling).

Fra Amager til Australien. Et familieeventyr.
Historien om en almindelig familie fra Amager, der tager hverdagslivet op til revision. Hvad handler tilværelsen egentlig om? Familien realiserer drømmen, som mange har, men få tør føre ud i livet.

De køber en båd og sejler ud i verden. De vil være væk så længe som muligt. Det bliver til næsten tre år på de store verdenshave. En tur, der tager familien halvvejs rundt om jorden.

Fra Amager til Australien. En tur med masser af modstand. Et moderne eventyr med de vildeste oplevelser og det stærkeste sammenhold. Men også om nedture, ulykke og fyring. Og om hvor sindssygt svært det var at komme hjem til hverdagen i Danmark igen.

  • Steen Henriksson★★★★★ En rigtig god rejsebeskrivelse, der er fulgt på højde med Troels Kløvedals bøger. Bogen kan varmt anbefales. Køb den i Sportsbutikken.dk

Læs også anmeldelsen og se en video fra rejsen her på Aquanyt.dk

Hvad med en unisex kåbe, der giver al den varme, du har brug for mellem løb eller efter træning, når temperaturen falder?

Vandtæt ydre skal, fuldt fleeceforet, to fleeceforede lommer, indvendig mobiltelefonlomme med velcrolukning, 1-vejs lynlås foran, hætte med snøre og tilpasning er tilgængelig. Fuldt foret og bagpå.

Du kan også købe en poncho, de er super praktisk ved omklædning på standen.